Työpaikat

Me Promecossa kannustamme työntekijöitä tavoittelemaan suuria ja ylittämään itsensä.

Jokainen työntekijä on tärkeä

Promecon työntekijät ovat asiakaspalveluhenkisiä ja innovatiivisia. Jokainen työntekijä haluaa tuottaa asiakkaille kustannustehokkaita ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Menestyksemme perustuu yhdessä tekemiseen ja jokainen työntekijä on meillä tärkeä. Yhdessä toimien voimme varmistaa, että pysymme arvostettuna ja joustavana asiakkaiden kumppanina myös jatkossa.

Työympäristömme on kansainvälinen, mikä tarjoaa työntekijöillemme mahdollisuuksia kehittää omia kansainvälisyys- ja kulttuuritaitojaan ja työskentelemään eri toimipisteissä.

Careers - every member

Avoimet työpaikat

Promecon avoimet tehtävät on kuvattu listattu alla.

Mikäli sopivaa tehtävää ei ole tarjolla, voit jättää myös avoimen hakemuksen Linkki avoimeen hakemukseen.

Otamme yhteyttä, mikäli tarjolla on sinulle sopivaa työtä.

Tutustu tietosuojarekisteriselosteeseen:

Työnhakijan tietosuojaseloste

Työnhakijan tietosuojaselosteen kuvaus

hitsaamon esimies, Yrityspuisto, Kankaanpää

Etsimme Hitsaamon Esimiestä Kankaanpään Yrityspuiston tuotantoyksikköömme.

Toimipisteessämme hitsattavat materiaalit ovat alumiini, ruostumaton teräs ja teräs. Pääpaino kuitenkin vaativissa alumiinirakenteissa. Käytössämme on hitsaussertifikaatti EN15085-2 CL1 (Welding of railway vehicles and components). Monikultturisessa hitsaamossamme työskentelee 13-17 ammattilaista menetelminään MIG/MAG- ja TIG-hitsaus.

Edellytämme

Hitsausmenetelmien tuntemista
Englannin kielen taitoa, saksan kielen taito eduksi
Piirustuksien lukutaitoa
CAD-taidot eduksi
Ongelmanratkaisutaitoja
Määrätietoista ja oma-aloitteista otetta työhön

Tulet olemaan osa työnjohtotiimiä, jossa pääset kehittämään uusia ja olemassa olevia tuotteita sekä toimintaprosesseja. Esimiesroolissa vastaat hitsaamon johtamisesta, laadusta sekä aikataulusta yhdessä tuotantopäällikön kanssa

Tarjoamme

  • monipuolisia tehtäviä
  • mahdollisuuden kehittyä
  • mahdollisuuden työskennellä kansainvälisten asiakkaiden ja työkavereiden parissa

Lisätietoja antaa tuotantolinjapäällikkö Mikko Kohtamäki, puh 040 8446778. Täytäthän hakuilmoituksen 30.10.2019 mennessä linkin kautta.

SÄRMÄÄJÄ, Kankaanpää

Etsimme ammattitaitoista Särmääjää vakituiseen työsuhteeseen Kankaanpäähän.

Särmättävät materiaalit ovat alumiini, ruostumaton teräs ja teräs. Särmättävät kappaleet ovat ohutlevyä (2-10 mm levynvahvuus) ja niiden koko vaihtelee pienistä kappaleista useamman metrin levyisiin.

Työ on 2-vuorotyötä arkisin, työvuorot sijoittuvat klo 6-14 ja klo 14-22 välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Edellytämme Sinulta
– Työkokemusta särmäyksestä tai ennakkoluulotonta asennetta uuden työtaidon oppimiseen
– Hyvää piirustusten lukutaitoa
– Ongelmanratkaisukykyä
– Määrätietoista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– Valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä

Tarjoamme Sinulle
Työpaikan asiakaslähtöisessä ja perheomisteisessa yrityksessä, joka on jo vuosikymmenien ajan toimittanut huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja alojensa markkinajohtajille, tehokkaasti ja joustavasti. Promecolla on liiketoimintaa kolmessa toimipaikassa Suomessa ja yksi toimipaikka Puolassa. Yhdessä n. 500 kollegan kanssa pääset tukemaan asiakkaitamme heidän strategisilla markkina-alueillaan. Toimintamme keskittyy neljään toimialaan: meriteollisuus & offshore, raideliikenneteollisuus, energiaratkaisut ja valmistavan teollisuuden laitteistot.

Lisätietoja antaa tuotantolinjapäällikkö Mikko Kohtamäki, puh 040 8446778. Täytäthän hakuilmoituksen 30.10.2019 mennessä linkin kautta.

Tutustu ammattilaisiimme

Me Promecossa olemme ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta ja moninaisuudesta. Tästä kertovat myös alla olevat Promecon työntekijöiden tarinat.

Työpaikkani on koko maailma

Nimi: Antero
Koulutus: Konetekniikan insinööri
Työtehtävä: Globaali työnvalvoja
Työskennellyt Promecossa: Kaksi ja puoli vuotta

Aloitin työt Promecossa vuonna 2014. Työskentelin aluksi asentajana Jämijärven yksikössä. Sitten tein vähän aikaa töitä testi-insinöörinä Vaasassa. Jo muutaman viikon kuluttua minulle tarjottiin asennusinsinöörin paikkaa SOLAS-hankkeissa (merenkulun turvallisuus). Tähän työnkuvaan kuuluu Promecon SOLAS -tuotteiden ja järjestelmien kokoamista ja asentamista eri puolilla maailmaa.

Lue koko tarina täältä

Meet our pros Tolvanen
Harjoittelijasta kansainväliseksi asiantuntijaksi

Nimi: Sini
Koulutus: Automaatiotekniikan insinööri
Työtehtävä: Suunnittelija
Työskennellyt Promecossa: 12 vuotta

Kuulin Promecosta ensimmäisen kerran vuonna 2004, kun opiskelin vientiasentajaksi Satakunnan ammattiopistossa. Opintoihini kuului kursseja sähkötekniikasta ja kone- ja metallitekniikasta. Promeco tarjosi paljon hyviä harjoittelumahdollisuuksia molemmilla aloilla. Minut valittiin harjoittelijaksi Kankaanpään Pansian tehtaalle. Siellä keskityin opettelemaan sähköpuolen töitä.

Lue koko tarina täältä

Meet our pros Hakkio
Isältä pojalle –
perintönä ammatti

Nimi: Timo and Petri
Koulutus: Peruskoulu / Sähköasentajan ammattitutkinto
Työtehtävä: – / Tekninen tarkastaja
Työskennellyt Promecossa: 30 vuotta / noin 25 vuotta

Timo (isä)

Aloitin työt Promecossa vuonna 1986, kun nimenä oli vielä Metallityö OY. Silloin yrityksessä oli omistajien lisäksi vain 23 työntekijää. Nyt työntekijöitä on jo yli 350. On selvää, että paljon hyvää on tapahtunut sinä aikana, jonka olen ollut Promecon palveluksessa.

Petri (poika)
Olin vain 12- tai 13-vuotias, kun kävin ensimmäisen kerran Promecon tehtaalla isäni kanssa. Muistan, että autoin pienestä pitäen valmistamaan metallisia nostokiskon kannattimia ja hoidin muita pikkuaskareita isäni kanssa, esimerkiksi siivosin pihaa ja keräsin roskia. Pian autoin jo sähkökeskusten asennuksessa ja johdotuksessa.

Lue koko tarina täältä

Meet our pros Keirikka