Työpaikat

Me Promecossa kannustamme työntekijöitä tavoittelemaan suuria ja ylittämään itsensä.

Jokainen työntekijä on tärkeä

Promecon työntekijät ovat asiakaspalveluhenkisiä ja innovatiivisia. Jokainen työntekijä haluaa tuottaa asiakkaille kustannustehokkaita ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Menestyksemme perustuu yhdessä tekemiseen ja jokainen työntekijä on meillä tärkeä. Yhdessä toimien voimme varmistaa, että pysymme arvostettuna ja joustavana asiakkaiden kumppanina myös jatkossa.

Työympäristömme on kansainvälinen, mikä tarjoaa työntekijöillemme mahdollisuuksia kehittää omia kansainvälisyys- ja kulttuuritaitojaan ja työskentelemään eri toimipisteissä.

Careers - every member

Promeco on kokenut, luotettava sähkömekaanisten koonpanojen sekä niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Tarjoamme laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenne sekä valmistavan teollisuuden asiakkaillemme.

Haemme tehtaallemme Kankaanpäähän

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tulet toimimaan asiantuntijatiimissä monipuolissa asiakasprojekteissa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Toimenkuva muotoutuu osaamisesi mukaan, joten voit olla myös urasi alkutaipaleella.

Arvostamme sinulta aktiivista otetta työtehtäviisi sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Hyvä ymmärrys valmistettavuudesta ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia edesauttaa tehtävässä menestymistä.

Hakijoilta edellytämme sähköinsinöörin/-DI:n tutkintoa, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus meri- ja raideteollisuuden vaatimuksista sekä 3D-suunnittelutaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, loistavan työtiimin sekä mahdollisuuden kehittyä alasi huippuosaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Hakkio p. 050 431 0465

Hakemukset sähköpostitse sini.hakkio@promeco.fi 25.1.2020 mennessä.

Tutustu ammattilaisiimme

Me Promecossa olemme ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta ja moninaisuudesta. Tästä kertovat myös alla olevat Promecon työntekijöiden tarinat.

Työpaikkani on koko maailma

Nimi: Antero
Koulutus: Konetekniikan insinööri
Työtehtävä: Globaali työnvalvoja
Työskennellyt Promecossa: Kaksi ja puoli vuotta

Aloitin työt Promecossa vuonna 2014. Työskentelin aluksi asentajana Jämijärven yksikössä. Sitten tein vähän aikaa töitä testi-insinöörinä Vaasassa. Jo muutaman viikon kuluttua minulle tarjottiin asennusinsinöörin paikkaa SOLAS-hankkeissa (merenkulun turvallisuus). Tähän työnkuvaan kuuluu Promecon SOLAS -tuotteiden ja järjestelmien kokoamista ja asentamista eri puolilla maailmaa.

Lue koko tarina täältä

Meet our pros Tolvanen
Harjoittelijasta kansainväliseksi asiantuntijaksi

Nimi: Sini
Koulutus: Automaatiotekniikan insinööri
Työtehtävä: Suunnittelija
Työskennellyt Promecossa: 12 vuotta

Kuulin Promecosta ensimmäisen kerran vuonna 2004, kun opiskelin vientiasentajaksi Satakunnan ammattiopistossa. Opintoihini kuului kursseja sähkötekniikasta ja kone- ja metallitekniikasta. Promeco tarjosi paljon hyviä harjoittelumahdollisuuksia molemmilla aloilla. Minut valittiin harjoittelijaksi Kankaanpään Pansian tehtaalle. Siellä keskityin opettelemaan sähköpuolen töitä.

Lue koko tarina täältä

Meet our pros Hakkio
Isältä pojalle –
perintönä ammatti

Nimi: Timo and Petri
Koulutus: Peruskoulu / Sähköasentajan ammattitutkinto
Työtehtävä: – / Tekninen tarkastaja
Työskennellyt Promecossa: 30 vuotta / noin 25 vuotta

Timo (isä)

Aloitin työt Promecossa vuonna 1986, kun nimenä oli vielä Metallityö OY. Silloin yrityksessä oli omistajien lisäksi vain 23 työntekijää. Nyt työntekijöitä on jo yli 350. On selvää, että paljon hyvää on tapahtunut sinä aikana, jonka olen ollut Promecon palveluksessa.

Petri (poika)
Olin vain 12- tai 13-vuotias, kun kävin ensimmäisen kerran Promecon tehtaalla isäni kanssa. Muistan, että autoin pienestä pitäen valmistamaan metallisia nostokiskon kannattimia ja hoidin muita pikkuaskareita isäni kanssa, esimerkiksi siivosin pihaa ja keräsin roskia. Pian autoin jo sähkökeskusten asennuksessa ja johdotuksessa.

Lue koko tarina täältä

Meet our pros Keirikka