Työpaikat

Promecon työntekijät ovat asiakaslähtöisiä ja innovatiivisia. He ovat omistautuneet luomaan kustannussäästöjä ja käytännöllisiä ratkaisuja jokaiselle asiakkaallemme.

Jokainen tiiminjäsen on tärkeä

Tiimityö ja menestys kulkevat käsi kädessä. Ymmärrämme, että jokaisen tiiminjäsenemme panos ja kyvyt takaavat jatkuvan menestyksemme arvostettuna ja ketteränä toimittajana ja kumppanina. Kansainvälisenä teollisuusyrityksenä Promecolla on hyvät mahdollisuudet jakaa kykyjä ja ideoita yli rajojen, rikastuttaa paikallista tietopohjaa ja tarjota mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen ja urakehitykseen työntekijöille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta.

Tutustu ammattilaisiin

Joonas

Joonas – Kun ammatti tuntuu omalta

Olen oikeastaan melkein 5 vuotta tehnyt Promecolla töitä vakituisesti, koska siirryin talon kirjoille vuokrafirmasta muutama vuosi sitten. Työnteko oli hyväksi opintojen ohessa, koska samalla sain tehtyä myös harjoittelut, joita muuten olisin joutunut erikseen hakemaan.”

Antti – Uusi tehtävä hitsauskoordinaattorina odottaa

Antti Kortesojan tie Promecolle kävi isän jalanjäljissä. Nuori mies aloitti tekemään kojeistoasentajan töitä jo lukiossa. Kaikki lomat ja vapaa-aika menivät töitä paiskiessa, mutta työ oli mukavaa ja opiskelijalle ylimääräinen raha kelpasi.  

Avoimet työpaikat

Kaikki Promecon avoimet työpaikat listataan alle. Jos avoimia työpaikkoja ei ole voit jättää avoimen hakemuksen.

Tutustu työnhakuun liittyviin tietosuojarekisteriselosteisiin:

Suodata maan mukaan

No results

Ei sopivaa avoinna olevaa työpaikkaa?

Jos sopivaa hakua ei ole auki, jätä alla olevalla lomakkeella avoin hakemus. Otamme Sinuun yhteyttä, jos jotain sopivaa ilmaantuu.

Opinnäytetyö Promecolle

Aloita työura Promecolla. Katso tästä opinnäytetöiden aiheet:

Oppisopimuskoulutukseen Promecolle

Kiinnostaako sinua hankkia itsellesi ammatti oppisopimuksella? Tai oletko esimerkiksi 3. vuoden opiskelija ja haluat suorittaa opinnot loppuun työpaikalla?