Suojaeristeet

Valmistamamme suojaeristeet ovat ydinosaamistamme. Suunnittelemme ja rakennamme paneeleja, jotka kestävät äärimmäistä kuumuutta. Paneeleitamme voidaan käyttää vaativimmissakin ympäristöissä, kuten meri- ja voimalaitosten konehuoneissa. Olemme toimittaneet eristysratkaisuja esimerkiksi isoille kansainvälisille varustamoille.

Raideliikenne­teollisuuden kotelot ja rakenteet

Raideliikenteessä rakenteiden on kestettävä jatkuvaa tärinää. Tästä syystä alan laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat. Meillä on vuosikymmenien kokemus sähkömekaanisen valmistuksen, kuten ajomoottorin muuntimen koteloiden, ohjauskeskusten sekä kuljettajan pöytien, toimittamisesta raideliikenneteollisuudelle. Olemme yksi harvoista toimijoista Suomessa, jolla on oikeus hitsata vaativimpia CL1-sertifioituja rakenteita.

Meriteollisuuden sähkönjakelu

Sähkökeskusratkaisujamme käytetään maailmanlaajuisesti erilaisissa laivoissa pienistä hinaajista suuriin luksusristeilijöihin ja rahtilaivoihin. Palvelumme sisältää kaiken suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon, myös hybridiratkaisuissa. Digitaalisten ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat lisätä sekä tuottavuuttaan että ympäristöystävällisyyttään.

Man photographed from behind working with electrical panel

Palvelut

Palveluketjumme tukee osaamistamme meri- ja rautatieteollisuudessa sekä valmistavan teollisuuden laitteistoissa. Palveluihimme kuuluvat suunnittelu, asennus, ennakoiva huolto, sekä tuotteiden modernisointi ja päivitys. Laajan asiantuntemuksemme ja verkostomme avulla asiakkaamme voivat saavuttaa tehokkaan ja sujuvan työnkulun.