Meriteollisuus & Offshore

Tuotteemme kulkevat maailman merillä.
Lue lisää »

Raideliikenneteollisuus

Eurooppalaiset junavalmistajat luottavat ratkaisuihimme.
Lue lisää »

Voimalaitokset

Tarjoamme laajan valikoiman erikoisratkaisuja.
Lue lisää »

KOKEMUKSELLA ON MERKITYSTÄ

Promeco on jo pitkään toimittanut huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja omien alojensa markkinajohtajille. Yli 40 vuotta sitten perustettu Promeco on asiakaslähtöinen, perheomisteinen yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa kolmessa toimipaikassa Suomessa ja Puolassa. Palvelemme maailmanlaajuisesti esimerkiksi seuraavia toimialoja:

TÄRKEINTÄ ON YMMÄRTÄÄ ASIAKKAIDEMME TARPEET

Promecon asiakaskuntaan kuuluu omien erikoisalojensa markkinajohtajia. Jotkut asiakkuuksista juontavat juurensa jopa 70-luvulle asti. Näiden lippulaivayritysten kasvaessa myös Promeco on kasvanut, mutta sitoutumisemme asiakkaisiin on silti pysynyt yhtä vahvana toimintamme ensimetreiltä asti.

Niin uudet asiakkaamme kuin jo tutuksi käyneet yhteistyökumppanimme voivat aina luottaa lähes neljän vuosikymmenen kokemukseemme ja erikoisosaamiseemme. Me Promecossa haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle huipputason asiantuntemusta. Lupaamme tarjota taatusti laadukkaita ja luotettavia tuotteita ja palveluja ja pitää avoimesti ja aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme. Saumaton yhteistyö eri yksiköidemme välillä takaa, että olemme tehokas ja joustava kumppani jokaiselle asiakkaallemme.

Tavoitteenamme on myös kehittää kansainvälistä toimintaamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme siellä, missä he meitä eniten tarvitsevat.

Menestyksemme perustana on vuosikymmenten kokemus erikoisaloiltamme. Olemme kuitenkin kiinnostuneita myös uusista mahdollisuuksia ja haasteita, joissa voisimme hyödyntää taitojamme ja osaamistamme.

Promeco company presentation »

 

Ota yhteyttä

Turvallisuus, ympäristö ja laatu

Tinkimätön suhtautuminen turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun on yksi Promecon perusarvoista. Lue lisää tiukimpien turvallisuus-, laatu- ja ympäristövaatimusten noudattamisesta täältä..

 

Esimerkkejä asiakkaistamme

abbbombardiersiemenstranstechmaillefersenop