Toimialat

Valmistavan teollisuuden laitteistot

Sähkövalmistus valmistavan teollisuuden laitteistoille

Asiantuntijatiimillämme on vuosien kokemus huippulaatuisten sähkökomponenttien ja -järjestelmien suunnittelusta, tuotannosta ja toimittamisesta monenlaisiin teollisiin sovelluksiin. Teemme kaikki työvaiheet suunnittelusta ja kalustamisesta liittämiseen ja tarkastukseen omalla tehtaallamme.

Uskomme, että yhteistyö asiakkaidemme kanssa on avain menestykseen missä tahansa valmistusprojektissa. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme ainutlaatuiset tarpeesi ja vaatimuksesi ja voimme kehittää juuri sinun tarpeeseesi räätälöityjä ratkaisuja. Pitkän kokemuksemme ansiosta saat aina halutun tuloksen lopputarkastuksessa.

Käytämme uusinta teknologiaa ja laitteita varmistaaksemme, että tuotteemme täyttävät korkeimmat laatu- ja luotettavuusstandardit. Pyrimme ylittämään odotuksesi joka kerta.

Mekaaninen valmistus valmistavan teollisuuden laitteistoille

Valmistamme useita erilaisia tuotantokoneita ja -laitteita prosessiteollisuudelle, joko sähköllä tai ilman.

Nykyaikainen kalustomme mahdollistaa mm. tilojen tarkan 3D-skannauksen ja ohutlevyn laserleikkauksen. Ammattitaitomme ja kalustomme takaavat tuotteen, joka täyttää alan tiukimmatkin vaatimukset.

Mitä toimitamme

  • Kelauskoneet
  • Teollisuusuunit
  • Alumiinirungot ja -rakenteet erilaisia laitteita varten

Valmistavan teollisuuden laitteistojen kokonaispalvelu

Materiaalin- ja projektinhallintamme ansiosta voimme tehdä myös suuria avaimet käteen -toimituksia. Voimme toimittaa teollisuuskoneiden asiakkaille räätälöityjä kokonaisratkaisuja hyödyntäen globaalia alihankkijaverkostoamme.
Tarvittaessa puramme vanhan ja asennamme uuden tilalle.

Asiantuntijamme voivat olla mukana projektissa jo auditointivaiheesta lähtien, mikä mahdollistaa tuotannon optimoinnin. Teemme toimintasuunnitelman, skannaamme tilan nykyaikaisella 3D-skannerillamme, valmistamme tuotteeseen liittyvät osat ja kokoamme valmiin ratkaisun asennusvalmiiksi yksiköksi. Tarvittaessa huolehdimme myös asennuksesta ja testauksesta, jolloin asiakkaan tarvitsee vain painaa käynnistyspainiketta.

Yrityspuisto

Edut valmistavan teollisuuden laitteistoille

Vankka mekaaninen ja sähköinen valmistusosaamisemme, korkea laatu ja pitkä kokemus teollisuuskoneista takaavat vaativimpienkin projektien toteutuksen. Siinä missä suuremmat toimijat ovat usein jäykkiä eivätkä pysty taipumaan kaikkiin asiakastarpeisiin, Promecon perheyrityksessä kaikki lähtee asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista.

Ammattitaitoisten insinöörien ja teknikkojen tiimimme on sitoutunut tuottamaan ylivoimaisia tuloksia jokaisessa projektissa riippumatta siitä, kuinka monimutkaisia tai haastavia ne ovat. Olemme ylpeitä tarkasta työstämme, sitoutumisestamme huippuosaamiseen ja kyvystämme toimittaa projektit ajoissa ja budjetissa.

Autamme sinua toteuttamaan teollisuuden laitteistoprojektisi kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.