Promeco opinnäytetöiden aiheet

Työpaikat

Opinnäytetöiden aiheet

Lähenevätkö opinnot loppuaan?
Haaveena huipputyöpaikka kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä?

Promeco toimittaa huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja omien alojensa markkinajohtajille. Yli 40 vuotta sitten perustettu Promeco on asiakaslähtöinen, perheomisteinen yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa kolmessa toimipaikassa Suomessa ja Puolassa. Palvelemme maailmanlaajuisesti esimerkiksi seuraavia toimialoja:

  • Meriteollisuus ja offshore
  • Raideliikenneteollisuus
  • Valmistava teollisuuden laitteistot
  • Voimalaitokset.

Tutustu opinnäytetyöaiheisiimme:


Opinnäytetyön aihe:

Hiilidioksidipäästöt – Scope 3 laskentamallin luominen

Promeco on vastuullisuudessa edellekävijäyritys. Ilmastotyö on meille arvokasta ja siksi haluamme selvittää hiilidioksidipäästömme scope 3 osalta. Scope 1 ja 2 on laskettu ja niitä vasten on asetettu tavoite. Haluamme jatkaa tätä työtä ja löytää innokkaan opiskelijan tekemään opinnäytetyönsä selvittääkseen Promecon mallin laskea hiilijalanjälki scope 3 Suomen ja Puolan yksiköissä.

Haluaisitko sinä tulla meille tekemään opinnäytetyötä, jonka aiheena on kehittää laskentamalli scope 3 osalta ja selvittää sen mukaiset päästömme? Toivomme sinulta uteliasta, oma-aloitteista ja toimeentarttuvaa otetta sekä hiilijalanjälkeen liittyvien asioiden tuntemusta.

Promecolla sinut otetaan vastaan avosylin, ja saat koko tiimin tuen työllesi. Tutustu lisää siihen, miten työntekijät kuvailevat Promecoa työpaikkana täältä: https://promeco.fi/fi/uutiset-referenssit/

Lähetäthän kiinnostuksesi tai lisätietoja tarvittaessa saat tulevalta opinnäytetyön ohjaajalta Promeco Groupin Laatu- ja turvallisuusjohtajalta, Heidi Hakalalta +358 45 67 67 176 tai heidi.hakala@promeco.fi


Meille jokainen työntekijä on tärkeä ja moni on aloittanut uransa meillä harjoittelun tai opinnäytetyön kautta. Tutustu työntekijätarinoihimme.