Kokemuksella on merkitystä

Promeco

Promeco on jo pitkään toimittanut huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja omien alojensa markkinajohtajille. Yli 40 vuotta sitten perustettu, perheomisteinen Promeco on asiakaskeskeinen yritys, jolla on toimintaa yhteensä kolmessa eri toimipisteessä Suomessa ja Puolassa. Palvelemme maailmanlaajuisesti esimerkiksi seuraavia toimialoja.

Meriteollisuus ja offshore

Meri- ja offshore-teollisuudella on korkeat vaatimukset sähkö- ja mekaanisessa rakentamisessa. Promecon toimintaa ohjaavat myös erilaiset säännöt ja määräykset. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated train carts

Rautatiet

Promecolla on pitkä historia raideliikenneteollisuuden asiakkaista sekä sähkö- että mekaanisessa valmistuksessa. Asiantuntemuksemme tällä alueella on vahvaa. Ymmärrämme tiukat vaatimukset ja osaamme toimia alalla.

Illustrated windmills

Energia

Toteutamme voimalaitoksille yksilölliset sähkö- ja mekaniikkarakentamisen osaratkaisut sekä kokonaisten järjestelmien ja laitteiden avaimet käteen -palvelun. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated containers and crain

Valmistavan teollisuuden laitteistot

Valmistamme laajan valikoiman tuotantokoneita ja -laitteita sekä yksittäis- että piensarjatuotannossa massaprosessiteollisuuden käyttöön. Materiaali- ja projektinjohtomme pystyy toteuttamaan myös mittavia avaimet käteen -toimituksia. 

Kokemuksella on merkitystä

Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella, alan pienemmistä toimijoista aina markkinajohtajiin asti. Olemme tarpeeksi suuria vastaamaan suurempiinkin tarpeisiin ja tarpeeksi pieniä omistautumaan jokaiseen työhön huolellisesti.

Sertifikaatit

Me Promecolla uskomme vakaasti, että tinkimätön lähestymistapamme turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun on keskeinen osa sitä, keitä me olemme.

Strategia

Promeco tarjoaa erikoistuneita, korkealaatuisia tuotteita ja elinkaaripalveluita johtaville suunnittelu- ja valmistaville yrityksille.

Kestävä kehitys

Promecolla vastuullisuus kattaa toimintamme sosiaalisen, ympäristöllisen ja taloudellisen vastuun.

Asiakkaitamme muun muassa:

Uutiset

tuulivoima
13.6.2024 Promeco Group Oy

Vuoden 2023 kestävän kehityksen raportti

Promeco on julkaissut tuoreimman vastuullisuusraporttinsa, joka korostaa yhtiön vahvaa sitoutumista kestävään kehitykseen. Raportti esittelee laajasti tehtyjä toimenpiteitä sosiaalisen, taloudellisen vastuullisuuden ja ympäristövastuun edistämiseksi.

16.5.2024 Promeco Group Oy

Luo monipuolinen ura kansainvälisessä työympäristössä: tutustu Promecon kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksiin

Promeco on tunnettu sähkömekaanisten järjestelmien toimittaja, jolla on kolme toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Yli 40 vuotta sitten perustettu perheomisteinen yritys korostaa asiakaskeskeisyyttä ja vankkaa kokemusta.

11.3.2024 Promeco Group Oy

Teknologinen edelläkävijyys ja vastuullisuus: Promeco toimialansa kärjessä

Teknologian hyödyntäminen ja siihen panostaminen on aina ollut keskeisessä roolissa Promecon liiketoiminnassa, ja Lauri Kaminen on päässyt seuraamaan tätä kehitystä läheisesti.

Avoimet työpaikat

No results