Kokemuksella on merkitystä

Promeco

Promeco on jo pitkään toimittanut huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja omien alojensa markkinajohtajille. Yli 40 vuotta sitten perustettu Promeco on asiakaslähtöinen, perheomisteinen yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa kolmessa toimipaikassa Suomessa ja Puolassa. Palvelemme maailmanlaajuisesti esimerkiksi seuraavia toimialoja:

Meriteollisuus ja offshore

Meri- ja offshore-teollisuudella on korkeat vaatimukset sähkö- ja mekaanisessa rakentamisessa. Promecon toimintaa ohjaavat myös erilaiset säännöt ja määräykset. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated train carts

Rautatiet

Promecolla on pitkä historia raideliikenneteollisuuden asiakkaista sekä sähkö- että mekaanisessa valmistuksessa. Asiantuntemuksemme tällä alueella on vahvaa. Ymmärrämme tiukat vaatimukset ja osaamme toimia alalla.

Illustrated windmills

Energia

Toteutamme voimalaitoksille yksilölliset sähkö- ja mekaniikkarakentamisen osaratkaisut sekä kokonaisten järjestelmien ja laitteiden avaimet käteen -palvelun. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated containers and crain

Valmistavan teollisuuden laitteistot

Valmistamme laajan valikoiman tuotantokoneita ja -laitteita sekä yksittäis- että piensarjatuotannossa massaprosessiteollisuuden käyttöön. Materiaali- ja projektinjohtomme pystyy toteuttamaan myös mittavia avaimet käteen -toimituksia. 

Kokemuksella on merkitystä

Palvelemme asiakkaita meri- ja rautatieteollisuudessa sekä teollisuuden koneita aina markkinajohtajiin asti. Olemme tarpeeksi suuria vastaamaan suurempiinkin tarpeisiin ja tarpeeksi pieniä omistautumaan jokaiseen työhön huolellisesti.

Sertifikaatit

Me Promecolla uskomme vakaasti, että kompromissiton lähestymistapamme turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun on keskeinen osa sitä, keitä me olemme.

Strategia

Promeco tarjoaa erikoistuneita, korkealaatuisia tuotteita ja elinkaaripalveluita johtaville suunnittelu- ja valmistaville yrityksille.

Kestävä kehitys

Promecolla vastuullisuus kattaa toimintamme sosiaalisen, ympäristöllisen ja taloudellisen vastuun.

Asiakkaitamme muun muassa:

Uutiset

2.6.2023 Promeco Group Oy

Uusi tilikausi on lähtenyt liikkeelle positiivissa merkeissä

Promecon liiketoiminta kasvoi viime vuonna ennätyksellisen paljon. Nyt näyttää siltä, että tänä vuonna kasvua tulee toinen mokoma. Epävakaasta maailmanpoliittisesta tilanteesta huolimatta pääsimme viime vuonna historialliselle kasvu-uralle. Tilauskanta on kehittynyt positiivisesti…

Promecolla panostetaan työhyvinvointiin
11.5.2023 Promeco Group Oy

Promecolla panostetaan työhyvinvointiin

Kun työntekijä jaksaa ja voi hyvin, myös työnantaja on tyytyväinen. Promecolla mahdollisuudet liikkumiseen eivät rajoitu työajan ulkopuolelle. Promecon työntekijät tekevät joko fyysistä työtä, jossa työpäiviin sisältyy tuhansia askeleita ja nivelet…

7.2.2023 Promeco Group Oy

Promecon strategiaa on päivitetty vastaamaan nykytilannetta

Vuonna 2020 alkanut koronapandemia ja siitä seurannut muuttunut maailmantilanne aiheuttivat muutoksia myös Promecon toimintaympäristöön ja kasvumahdollisuuksiin. Sen seurauksena päätimme viime vuoden puolella päivittää kasvustrategiaamme vastaamaan paremmin muuttunutta ympäristöä. Lähes puolet…

Avoimet työpaikat