Kokemuksella on merkitystä

Promeco

Promeco on jo pitkään toimittanut huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja omien alojensa markkinajohtajille. Yli 40 vuotta sitten perustettu, perheomisteinen Promeco on asiakaskeskeinen yritys, jolla on toimintaa yhteensä kolmessa eri toimipisteessä Suomessa ja Puolassa. Palvelemme maailmanlaajuisesti esimerkiksi seuraavia toimialoja.

Meriteollisuus ja offshore

Meri- ja offshore-teollisuudella on korkeat vaatimukset sähkö- ja mekaanisessa rakentamisessa. Promecon toimintaa ohjaavat myös erilaiset säännöt ja määräykset. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated train carts

Rautatiet

Promecolla on pitkä historia raideliikenneteollisuuden asiakkaista sekä sähkö- että mekaanisessa valmistuksessa. Asiantuntemuksemme tällä alueella on vahvaa. Ymmärrämme tiukat vaatimukset ja osaamme toimia alalla.

Illustrated windmills

Energia

Toteutamme voimalaitoksille yksilölliset sähkö- ja mekaniikkarakentamisen osaratkaisut sekä kokonaisten järjestelmien ja laitteiden avaimet käteen -palvelun. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated containers and crain

Valmistavan teollisuuden laitteistot

Valmistamme laajan valikoiman tuotantokoneita ja -laitteita sekä yksittäis- että piensarjatuotannossa massaprosessiteollisuuden käyttöön. Materiaali- ja projektinjohtomme pystyy toteuttamaan myös mittavia avaimet käteen -toimituksia. 

Kokemuksella on merkitystä

Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella, alan pienemmistä toimijoista aina markkinajohtajiin asti. Olemme tarpeeksi suuria vastaamaan suurempiinkin tarpeisiin ja tarpeeksi pieniä omistautumaan jokaiseen työhön huolellisesti.

Sertifikaatit

Me Promecolla uskomme vakaasti, että tinkimätön lähestymistapamme turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun on keskeinen osa sitä, keitä me olemme.

Strategia

Promeco tarjoaa erikoistuneita, korkealaatuisia tuotteita ja elinkaaripalveluita johtaville suunnittelu- ja valmistaville yrityksille.

Kestävä kehitys

Promecolla vastuullisuus kattaa toimintamme sosiaalisen, ympäristöllisen ja taloudellisen vastuun.

Asiakkaitamme muun muassa:

Uutiset

21.11.2023 Promeco Group Oy

Oppisopimusjakson satona kuusi kojeistoasentajaa

Promecon Pansian toimipisteessä toukokuussa aloittaneiden Winnovan opiskelijoiden oppisopimusurakka on tullut päätökseensä. Tutkinto-osuuden viimeistelleet näyttötyöt järjestettiin lokakuun lopulla, joista kaikki opiskelijat onnistuneesti suorituivat. Koulutusjaksossa on ollut kyse jakokeskusasennuksen opintokokonaisuudesta, joka on…

Promeco Awarded in the "International Employer of the Year 2023" Contest by Finland's Junior Chamber International
10.10.2023 Promeco Group Oy

Promecolle tunnustus Suomen Nuorkauppa- kamarit ry:n ”International Employer of the Year 2023” -kisassa! 

Voitimme Suomen Nuorkauppakamarit ry:n arvostetun ”International Employer of the Year” -tunnustuksen vuodelle 2023 Pohjois-Satakunnassa.

Marica Kilponen, CEO
25.9.2023 Promeco Group Oy

Toimitusjohtajan terveiset

Promecollakin on palailtu hyvin ansaituilta lomilta erittäin vilkkaan alkuvuoden jälkeen. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet todella voimakasta kasvun aikaa Promecolla ja paljon uutta on tapahtunut. Luulenpa, että moni odotti tänä…

Avoimet työpaikat

No results