Kokemuksella on merkitystä

Promeco

Promeco on jo pitkään toimittanut huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja omien alojensa markkinajohtajille. Yli 40 vuotta sitten perustettu, perheomisteinen Promeco on asiakaskeskeinen yritys, jolla on toimintaa yhteensä kolmessa eri toimipisteessä Suomessa ja Puolassa. Palvelemme maailmanlaajuisesti esimerkiksi seuraavia toimialoja.

Meriteollisuus ja offshore

Meri- ja offshore-teollisuudella on korkeat vaatimukset sähkö- ja mekaanisessa rakentamisessa. Promecon toimintaa ohjaavat myös erilaiset säännöt ja määräykset. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated train carts

Rautatiet

Promecolla on pitkä historia raideliikenneteollisuuden asiakkaista sekä sähkö- että mekaanisessa valmistuksessa. Asiantuntemuksemme tällä alueella on vahvaa. Ymmärrämme tiukat vaatimukset ja osaamme toimia alalla.

Illustrated windmills

Energia

Toteutamme voimalaitoksille yksilölliset sähkö- ja mekaniikkarakentamisen osaratkaisut sekä kokonaisten järjestelmien ja laitteiden avaimet käteen -palvelun. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated containers and crain

Valmistavan teollisuuden laitteistot

Valmistamme laajan valikoiman tuotantokoneita ja -laitteita sekä yksittäis- että piensarjatuotannossa massaprosessiteollisuuden käyttöön. Materiaali- ja projektinjohtomme pystyy toteuttamaan myös mittavia avaimet käteen -toimituksia. 

Kokemuksella on merkitystä

Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella, alan pienemmistä toimijoista aina markkinajohtajiin asti. Olemme tarpeeksi suuria vastaamaan suurempiinkin tarpeisiin ja tarpeeksi pieniä omistautumaan jokaiseen työhön huolellisesti.

Sertifikaatit

Me Promecolla uskomme vakaasti, että tinkimätön lähestymistapamme turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun on keskeinen osa sitä, keitä me olemme.

Strategia

Promeco tarjoaa erikoistuneita, korkealaatuisia tuotteita ja elinkaaripalveluita johtaville suunnittelu- ja valmistaville yrityksille.

Kestävä kehitys

Promecolla vastuullisuus kattaa toimintamme sosiaalisen, ympäristöllisen ja taloudellisen vastuun.

Asiakkaitamme muun muassa:

Uutiset

11.3.2024 Promeco Group Oy

Teknologinen edelläkävijyys ja vastuullisuus: Promeco toimialansa kärjessä

Teknologian hyödyntäminen ja siihen panostaminen on aina ollut keskeisessä roolissa Promecon liiketoiminnassa, ja Lauri Kaminen on päässyt seuraamaan tätä kehitystä läheisesti.

UL508A-sertikaatti
5.2.2024 Promeco Group Oy

Promeco saa UL508A-sertikaatin tehostetulle sähkökaappien valmistukselle 

Saimme UL508A-sertifikaatin Puolan yksikköön. Tämä antaa meille oikeuden valmistaa sähkökaappeja Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoiden vaatimusten mukaisesti.

20.12.2023 Promeco Group Oy

Toimitusjohtajan terveiset

Näin vuoden lopulla on hyvä tehdä pieni katsaus menneeseen vuoteen ja siirtää sitten katse tulevaan. Viime tilikautemme oli yrityksellemme historiallisen kovaa kasvun aikaa. Saavutimme merkittävän virstanpylvään rikkoessamme 80M€:n myynnin. Tämä…

Avoimet työpaikat

Hae viimeistään 21.4.2024 Suomi

Myyntijohtaja

Tule meille myyntijohtajaksi johtamaan noin kymmenen hengen myyntitiimiä. Toivomme kokemusta projektiliiketoiminnan myynnin ja/tai strategian johtamisesta.