Kokemuksella on merkitystä

Promeco

Promeco on jo pitkään toimittanut huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja omien alojensa markkinajohtajille. Yli 40 vuotta sitten perustettu, perheomisteinen Promeco on asiakaskeskeinen yritys, jolla on toimintaa yhteensä kolmessa eri toimipisteessä Suomessa ja Puolassa. Palvelemme maailmanlaajuisesti esimerkiksi seuraavia toimialoja.

Meriteollisuus ja offshore

Meri- ja offshore-teollisuudella on korkeat vaatimukset sähkö- ja mekaanisessa rakentamisessa. Promecon toimintaa ohjaavat myös erilaiset säännöt ja määräykset. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated train carts

Rautatiet

Promecolla on pitkä historia raideliikenneteollisuuden asiakkaista sekä sähkö- että mekaanisessa valmistuksessa. Asiantuntemuksemme tällä alueella on vahvaa. Ymmärrämme tiukat vaatimukset ja osaamme toimia alalla.

Illustrated windmills

Energia

Toteutamme voimalaitoksille yksilölliset sähkö- ja mekaniikkarakentamisen osaratkaisut sekä kokonaisten järjestelmien ja laitteiden avaimet käteen -palvelun. Meillä on pitkä kokemus alan vaativista projekteista.

Illustrated containers and crain

Valmistavan teollisuuden laitteistot

Valmistamme laajan valikoiman tuotantokoneita ja -laitteita sekä yksittäis- että piensarjatuotannossa massaprosessiteollisuuden käyttöön. Materiaali- ja projektinjohtomme pystyy toteuttamaan myös mittavia avaimet käteen -toimituksia. 

Kokemuksella on merkitystä

Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella, alan pienemmistä toimijoista aina markkinajohtajiin asti. Olemme tarpeeksi suuria vastaamaan suurempiinkin tarpeisiin ja tarpeeksi pieniä omistautumaan jokaiseen työhön huolellisesti.

Sertifikaatit

Me Promecolla uskomme vakaasti, että tinkimätön lähestymistapamme turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun on keskeinen osa sitä, keitä me olemme.

Strategia

Promeco tarjoaa erikoistuneita, korkealaatuisia tuotteita ja elinkaaripalveluita johtaville suunnittelu- ja valmistaville yrityksille.

Kestävä kehitys

Promecolla vastuullisuus kattaa toimintamme sosiaalisen, ympäristöllisen ja taloudellisen vastuun.

Asiakkaitamme muun muassa:

Uutiset

Marica Kilponen, CEO
25.9.2023 Promeco Group Oy

Toimitusjohtajan terveiset

Promecollakin on palailtu hyvin ansaituilta lomilta erittäin vilkkaan alkuvuoden jälkeen. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet todella voimakasta kasvun aikaa Promecolla ja paljon uutta on tapahtunut. Luulenpa, että moni odotti tänä…

14.8.2023 Promeco Group Oy

Promecon ja Winnovan oppisopimuskoulutuksella työtä tekijöille ja tekijöitä työlle – uuteen ammattiin käytännön kautta

Raumalaisen ammattiopisto Winnovan ja Promecon ensimmäinen yhteinen oppisopimusopiskoulutus käynnistyi Promecon Pansian tehtaalla Kankaanpäässä toukokuun alussa ja kestää yhteensä puoli vuotta. Kyseessä on kokonaisuudessaan 15 opintopisteen sähkö- ja mekaniikka-asennuksen tutkintoon johtavien…

8.8.2023 Promeco Group Oy

Raideliikenteen laatutakuu jatkuu: Promeco läpäisi IRIS-auditoinnin toistamiseen

Promecon historian toinen IRIS-auditointi suoritettiin 31.7-1.8 Yrityspuiston tehtaalla Bureau Veritaksen toimesta. Kansainvälinen IRIS-sertfiointi perustuu ISO/TS 22163 standardiin, joka käsittelee rautatieteollisuuden laadunhallintaa. Auditoinnissa katselmoitiin toimintajärjestelmän dokumentaatiota läpi koko tuotanto- ja toimitusketjun…

Avoimet työpaikat

No results