Voimalaitosten sähkönvalmistus

Voimalaitosten sähköratkaisut lähtevät aina liikkeelle työmaan turvallisuusluokituksista. Turvallisuus on Promecolle ykkösasia. Aloitamme sähköratkaisun rakentamisen työmaan sähköverkon ympärille asiakkaan toiveiden ja turvallisuusmääräysten mukaisesti. Meiltä asiakas saa aina ratkaisun, joka sopii kyseisen kohteen tarpeisiin ja toimintoihin.

Voimalaitosten mekaaninen valmistus

Valmistamme muun muassa erilaisia teknisiä lämmöneristysratkaisuja voimalaitoksille. Auditoimme voimalaitoksen konehuoneen tai muun tilan, mittaamme lämpötilat lämpökameralla ja teemme tarvittaessa 3D-skannauksen. Tämän jälkeen suunnittelemme tarvittavan mekaanisen rakenteen, valmistamme sen omalla tehtaallamme, asennamme sen paikoilleen ja teemme loppuraportoinnin.

Paloturvallisuus on aina lähtökohtana rakennettaessa mekaanisia rakenteita voimalaitoksiin. Mitä alhaisempi pintalämpötila työmaalla vaaditaan, sitä enemmän insinööritaitoja tarvitaan. Vaatimukset ovat tiukat myös käytetyille eristemateriaaleille ja työstömenetelmille. Optimoimme levyn lujuuden, liitosmenetelmät ja materiaalit kohteen mukaan kestämään haastavimmatkin olosuhteet.

Toimittamiamme mekaanisia valmistuksia voimalaitoksille

Pakoputkien moottorin eristys, moottoreiden ja putkistojen lämmöneristys, päästöjenrajoituslaitteet.

Voimalaitosten kokonaispalvelu

Promecon oman mekaniikka- ja sähkövalmistuksen lisäksi voimme toimittaa voimalaitosteollisuuden asiakkaille räätälöityjä kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa hyödynnämme globaalia alihankkijaverkostoamme. Valmistamme erilaisia laitteita ja järjestelmiä suunnittelusta asennukseen avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa puramme vanhan ja asennamme uuden.

Kun omat asiantuntijamme ovat mukana heti projektin auditointivaiheesta lähtien, on mahdollista optimoida tuotantoa. Teemme toimintasuunnitelman, skannaamme tilan nykyaikaisella 3D-skannerillamme, valmistamme tuotteeseen liittyvät osat ja kokoamme valmiin ratkaisun asennusvalmiiksi yksiköksi. Tarvittaessa huolehdimme myös asennuksesta ja testauksesta, jolloin asiakkaan tarvitsee vain painaa käynnistyspainiketta.

Marcin Promeco

Hyödyt voimalaitostoiminnalle

Kokonaisvaltainen palvelu säästää asiakkaan aikaa ja rahaa. Kun tilaat palvelun yhdestä paikasta, on mahdollista välttää välikädet ja niistä johtuvat tarpeettomat virheet. Promecon omat asiantuntijat tarjoavat tukea mille tahansa sähkömekaaniselle ratkaisulle vaativalla alalla. Pitkä kokemuksemme ja korkea laatutasomme takaavat vaativimpienkin projektien onnistuneen toteutuksen.

Toisaalta kokomme mahdollistaa myös joustavuuden. Toisin kuin suuret toimijat, jotka voivat olla jäykkiä toiminnassaan, Promeco-perheyrityksessä kaikki lähtee asiakkaasta – sen tarpeista ja vaatimuksista. Olemme rakentaneet luottamusta moniin vaativiin asiakkaisiin vuosien varrella ja onnistuneet siinä.

Olemme täällä auttaaksemme asiakkaitamme toteuttamaan voimalaitosprojektinsa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.