Tuotantopalvelut

Sähkövalmistus

Tarjoamme tehokkaan, kokeneen ja joustavan räätälöidyn tuotannon, sekä kattavat palvelut laajalle valikoimalle erikoistuneita sähkö- ja mekaanisia kokoonpanoja.

Sähkövalmistuksen työvaiheet

Sähkövalmistus lähtee asiakkaan tarpeesta ja säännöksistä. Tuote on aina räätälöity asiakkaalle ja tämän projektiin sopivaksi.

promeco kankaanpää engineering

Insinööri suunnittelu

Yhteistyö alkaa usein jo suunnitteluvaiheessa. Voimme toteuttaa suunnittelun joko kokonaan itse, tai osallistua prosessiin asiantuntijan roolissa. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme auttamaan asiakasta valitsemaan parhaan mahdollisen toteutustavan niin kustannusten, kuin laatuvaatimustenkin puolesta.

Kalustus

Promecon oma mekaaninen valmistus voi valmistaa mekaanisia osia ja kuparisia virtakiskoja. Käytämme nykyaikaisia ​​kuitulasereita ja taivutuskoneita varmistaaksemme kustannustehokkaan ja tasalaatuisen tuloksen. Tuotteesta riippuen asennamme tarvittavat komponentit, kuten kytkinlaitteet ja PLC:n.

Kytkentä

Meillä työskentelee yli 150 sähköalan ammattilaista saman katon alla, mikä mahdollistaa joustavan läpimenon. Käytämme puoliautomaattikoneita johtosarjojen tuotantoon aina, kun valmistamme isompia sarjoja, mikä parantaa projektin kustannustehokkuutta entisestään.


Tarkastus

Suoritamme vahvalla kokemuksella tarvittavat mittaukset, kuten eristysvastusmittaukset ja jännitetestit, ja varmistamme, että asiakas saa juuri haluamansa tulokset. Lisäksi lataamme ohjelmistot laitteiden ohjaamiseen ja järjestelmän toimivuuden tarkistamiseen. Testausmenetelmät suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta varmistetaan moitteeton toiminta ja testaus virheettömän lopputuotteen mahdollistamiseksi.

Sähkökokoonpanojen käyttökohteet

Osaamisemme on vahvaa esimerkiksi meri- ja offshore -teollisuuden, raideliikenteen ja voimalaitosten sähköistyksissä. Olemme tehneet sähköistyksiä esimerkiksi porauslautoille, juniin ja metroihin, laivoihin sekä erilaisiin teollisuuslaitoksiin. Toimitamme sähkökokoonpanoja myös järjestelmätoimittajille sekä kone- ja laitevalmistajille.

Valmistamme esimerkiksi:

 • ohjauskeskukset
 • pienjännitejärjestelmät
 • pienjännitepäätaulut
 • jakelukeskukset
 • sähkökaapit
 • erilliset käynnistimet

Offshore ja marinepuolen sähköjärjestelmät suunnittelusta toteutukseen

 • päätaulut ja sähkökäytöt
 • käynnistimet
 • ryhmäkeskukset

Raideliikennepuolen ratkaisut

 • ohjaamokonseptit
 • sähköjärjestelmät

Kokonaispalvelu

Promeco on yksi harvoista toimijoista, joka pystyy tuottamaan sähkömekaanisten järjestelmien ja laitteistojen valmistuksen ja asennuksen avaimet käteen -palveluna. Promecon oma mekaniikkavalmistus on käytössämme ja saamme tarvittaessa back up -tukea eri tehtaistamme Suomessa ja Puolassa. Palvelumme sopii vaativillekin toimialoille, sekä erilaisille kone- ja laitevalmistajille.

Pystymme myös hoitamaan sähköjärjestelmien päivitykset alusta loppuun. Puramme vanhan, kuvaamme tilan nykyaikaisella laserskannerilla, suunnittelemme uuden toteutuksen, valmistamme koko järjestelmän mekaniikka- ja sähkötöineen, asennamme ja testaamme.

Hyödyt

Suunnittelun ja toteutuksen ostaminen samasta talosta lyhentää prosessiin kuluvaa aikaa ja tuo asiakkaalle selvää kustannussäästöä. Pystymme usein antamaan prosessia järkevöittäviä vaihtoehtoja myös myöhemmin tuotantovaiheessa. Ymmärrämme tuotekehittelyn prosessin ja pystymme joustamaan tuotannon eri vaiheissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Joustava mahdollisuutemme yhdistää sähköä ja mekaniikkaa, sekä kattava toimittajaverkostomme, mahdollistavat vaativienkin kokoonpanojen toteuttamisen laadukkaasti saman katon alla. Asiakas saa yhden yhteyshenkilön, joka pitää kaikki langat käsissään ja asiakkaan ajan tasalla projektin etenemisestä.