bending särmäys vaasa

Promeco

Perheomisteinen yritys

Olemme suomalainen perheomisteinen yritys jonka juuret johtavat 1970-luvun alkuun.

Perinteiden jatkaja

Promeco on suomalainen perheomisteinen yritys. Yritykseen sitoutuneet omistajat ja työntekijät ovat kilpailuvalttimme myös pidemmällä aikavälillä. Ensimmäiset kaksi Promecon yksikköä perustettiin jo 1970-luvun alussa. Monet nykyisistä työntekijöistä ovat olleet Promecon palveluksessa aivan yrityksen perustamisesta lähtien. Olemme ylpeitä myös omistajien ja työntekijöiden uudesta sukupolvesta: he auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme menestyksekkäästi myös tulevaisuudessa.

Promecon omistajuus on nykyäänkin pääasiassa yrityksen perustajajäsenen halussa perheenjäsenineen. Pääomistaja on Ojalan suku, jonka lisäksi omistajiin kuuluu Aurejärven suku.

Promeco family - A proud legacy

Hallitus

Promeco Groupin päätavoitteena on luoda pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmille – asiakkaille, työntekijöille ja omistajille.

Promeco Groupin omistavat sen perustajat ja perheenjäsenet – Ojalan perhe ja Aurejärven perhe. Vuoden 2023 lopulla Finda osti 40 prosentin osuuden Promecosta, mikä vahvistaa konsernin pääomavaroja entisestään.

Omistajat osallistuvat Promecon kehitykseen pääasiassa aktiivisen hallitustyöskentelyn kautta. Hallitukseen kuuluu tällä hetkellä kuusi jäsentä, joista kolme on konsernin omistajia. Ojalan perhettä edustavat Jenni von Veh (varapuheenjohtaja) ja Antti Ojala, kun taas Aurejärven perhettä ja Findaa edustaa Ted Roberts (puheenjohtaja). Hallituksen muita jäsenet ovat Riitta Palmén, Adel Hattab ja Akseli Reho.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Adel Hattab, Antti Ojala, Riitta Palmén, Akseli Reho, Ted Roberts ja Jenni von Veh

Perinteisesti luotettava

Promeco Group Oy muodostuu kolmesta yrityksestä: Promeco Oy, VM-Group Oy ja Promeco SP. z o.o. Kaksi yrityksistä on perustettu jo 70-luvulla. Promecolla on viisi eri toimipistettä, joista kolme Suomessa ja kaksi Puolassa