Perheomisteinen yritys

Tarpeeksi suuri täyttämään suuremmatkin tarpeesi. Tarpeeksi pieni paneutumaan jokaiseen työhön huolella.

Perinteiden jatkaja

Promeco on suomalainen perheomisteinen yritys. Yritykseen sitoutuneet omistajat ja työntekijät ovat kilpailuvalttimme myös pidemmällä aikavälillä. Ensimmäiset kaksi Promecon yksikköä perustettiin jo 1970-luvun alussa. Monet nykyisistä työntekijöistä ovat olleet Promecon palveluksessa aivan yrityksen perustamisesta lähtien. Olemme ylpeitä myös omistajien ja työntekijöiden uudesta sukupolvesta: he auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme menestyksekkäästi myös tulevaisuudessa.

Promeco family - A proud legacy

Perinteisesti luotettava

Promeco Group Oy muodostuu kolmesta yrityksestä: Promeco Oy, VM-Group Oy ja Promeco S.A. Kaksi yrityksistä on perustettu jo 70-luvulla. Promeco Groupin tehtaat sijaitsevat neljässä eri paikassa Suomessa ja Puolassa.

Promeco Timeline

Omistajat ja hallitus

Promecon omistajat ovat pääasiassa yrityksen perustajia ja heidän perheenjäseniään: Ojalan suku (80 %) on edustettuna ensimmäisessä ja toisessa sukupolvessa ja Koistisen suku (10 %) toisessa sukupolvessa. Lisäksi omistajiin kuuluu Aurejärven suku (10 %). Monet Promecon omistajista työskentelevät itse yrityksessä. Se kuvaa heidän sitoutumistaan yritykseen.

Promecon hallitus muodostuu yrityksen omistajista:

Mikko Ojala
Tommi Aurejärvi
Jenni von Veh, hallituksen puheenjohtaja
Marco Koistinen
Antti Ojala

Promeco family - A proud legacy