bending särmäys vaasa

Promeco

Perheomisteinen yritys

Olemme suomalainen perheomisteinen yritys jonka juuret johtavat 1970-luvun alkuun.

Perinteiden jatkaja

Promeco on suomalainen perheomisteinen yritys. Yritykseen sitoutuneet omistajat ja työntekijät ovat kilpailuvalttimme myös pidemmällä aikavälillä. Ensimmäiset kaksi Promecon yksikköä perustettiin jo 1970-luvun alussa. Monet nykyisistä työntekijöistä ovat olleet Promecon palveluksessa aivan yrityksen perustamisesta lähtien. Olemme ylpeitä myös omistajien ja työntekijöiden uudesta sukupolvesta: he auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme menestyksekkäästi myös tulevaisuudessa.

Promeco family - A proud legacy
Promeco family - Owners and board

Omistajat ja hallitus

Promecon omistajat ovat pääasiassa yrityksen perustajia ja heidän perheenjäseniään: Ojalan suku (80 %) on edustettuna ensimmäisessä ja toisessa sukupolvessa ja Koistisen suku (10 %) toisessa sukupolvessa. Lisäksi omistajiin kuuluu Aurejärven suku (10 %). Monet Promecon omistajista työskentelevät itse yrityksessä. Se kuvaa heidän sitoutumistaan yritykseen.

Promecon hallitus muodostuu yrityksen omistajista:

Jenni von Veh, chairman of the board
Mikko Ojala
Antti Ojala
Marco Koistinen
Tommi Aurejärvi

Perinteisesti luotettava

Promeco Group Oy muodostuu kolmesta yrityksestä: Promeco Oy, VM-Group Oy ja Promeco SP. z o.o. Kaksi yrityksistä on perustettu jo 70-luvulla. Promeco Groupin tehtaat sijaitsevat neljässä eri paikassa Suomessa ja Puolassa.

Group Management

Sales Team