Tuotteet

Palvelut

Suunnittelu, asennukset, tuotteiden modernisointi ja päivitykset, ennaltaehkäisevä huolto. Hoidamme ne puolestasi!

Promecon palvelut

Tarjoamamme palveluketju yhdistää asiantuntemusosaamisemme meri- ja raideliikenneteollisuudesta sekä valmistavan teollisuuden laitteistoista. Missä tahansa toimitkin, voimme tarjota edistyneitä ratkaisuja ja räätälöityjä toimituksia erityistarpeidesi mukaan. Palveluihimme kuuluvat suunnittelu, asennukset, tuotteiden modernisointi ja päivitys, ennaltaehkäisevä huolto. 

Asennukset

Kun tuote on suunniteltu ja valmistettu Promecon tehtaalla, teknikkomme matkustavat paikan päälle huolehtimaan asennuksesta. He testaavat tuotteen ja varmistavat, että kaikki toimii suunnitellusti. Yhteydenpito Promecon ja asiakkaan välillä jatkuu koko tuotteen elinkaaren ajan.

Tilaamalla kaiken Promecolta asiakkaamme voi olla varma, että työnkulku on sujuvaa ja tehokasta. Teknikkomme tuntevat asentamansa tuotteen ja saavat tarvittaessa helposti lisätietoja tai lisämateriaaleja. Mikäli toimituksiin tai aikatauluihin tulee muutoksia, voidaan työtä muokata nopeasti tilanteen mukaisesti.

Oman valmistuksemme lisäksi meillä on laaja toimittajaverkosto, jonka avulla voimme aina löytää parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin.

Tuotteiden modernisointi ja päivitys

Toteutamme suuria modernisointiprojekteja suunnittelusta asennukseen ja testaukseen. Voimme skannata uusittavan kohteen 3D-skannerillamme, rakentaa prototyyppejä, suunnitella ja valmistaa uusia tuotteita ja asentaa ne paikan päällä. Hoidamme tarvittaessa myös purkutyöt.

Promecon kokonaisvaltainen palvelu varmistaa projektin kustannustehokkaan ja asiantuntevan toteutuksen.

Ennakoiva huolto

Tulevaisuus on entistä digitaalisempi ja me Promecolla haluamme olla eturintamassa kehittämässä tuotteitamme vastaamaan nykyajan vaatimuksia.

Uskomme, että proaktiivisuus tulee olemaan yhä tärkeämpi tapa pidentää tuotteiden elinkaarta ja tuoda kustannustehokkuutta liiketoimintaan.

Nykyaikaiset ja digitalisoidut tuotteemme varmistavat tehokkaan ja saumattoman työnkulun. Esimerkiksi aluksen digitaalinen sähkökeskus voi antaa alustavaa tietoa huoltotarpeista ja mahdollistaa siten ennaltaehkäisevän huollon. Ennalta suunniteltu huolto minimoi häiriöt aluksen toiminnassa.

promeco kankaanpää engineering

Miksi Promeco?

  • Laaja asiantuntemus 
  • Saumaton yhteistyö tuotantoyksiköiden ja eri toimintojen välillä 
  • Laaja verkosto 
  • Joustavuus resurssienhallinnassa ja logistiikassa 
  • Sujuva työnkulku 
  • Jatkuva kehitys ja tuotetuki