Sähkönvalmistus rautatieteollisuudelle

Tärinä aiheuttaa omat vaatimukset junien sähköiselle rakentamiselle. Sähköjärjestelmien on kestettävä haastavia olosuhteita ja oltava täysin turvallisia sekä matkustajille että henkilökunnalle.

Voimme tehdä kaikki työvaiheet suunnittelusta ja kalustamisesta liittämiseen ja tarkastukseen omalla tehtaallamme. Tarvittaessa pystymme hyödyntämään Promecon omaa mekaanista valmistusta, jossa asennuslevyjen valmistus voidaan tehdä nykyaikaisella kuitulaserilla. Johtojen valmistuksessa käytämme sarjatuotantoon kehitettyjä laitteita, jotka nopeuttavat ja tehostavat työtä. Pitkän kokemuksemme ansiosta asiakas saa lopputarkastuksessa juuri haluamansa tulokset.

Sähkö­valmistuksiamme raideliikenneteollisuudelle

Sähkönjakelukeskukset, ohjaamokonseptit, sähköjärjestelmät.

Mekaaninen valmistus rautatieteollisuudelle

Valmistamme erilaisia kotelorakenteita rautatieoperaattoreille alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja rakenneteräksestä joko sähköllä tai ilman sähköä. Ihmisiä kuljettavan liikkuvan kaluston laatuvaatimukset ovat tiukat.

Moderni kalustomme mahdollistaa mm. tilojen tarkan 3D-skannauksen sekä ohutlevyn laserleikkauksen. Kiskohitsaustodistuksemme on korkeimmalla tasolla. Ammattitaitomme ja kalustomme takaavat asiakkaalle aina tuotteen, joka täyttää kaikki alan tiukimmatkin vaatimukset.

Esimerkkejä raideliikenneteollisuudelle toimittamastamme mekaanisesta valmistuksesta

Kotelot muuntimille ja kojeistoille, hissit, sähkökaapit, ovet, törmäysrakenteiset pöydät, väliseinät, kotelot.

Products and services - testing and classification

Kokonaispalvelua raideliikenne-teollisuudelle

Promecon oman mekaanisen ja sähköisen valmistuksen lisäksi tarjoamme raideliikenneteollisuuden asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisratkaisuja, joissa hyödynnämme tarvittaessa globaalia alihankintaverkostoamme. Pystymme toimittamaan erilaisia junissa, metroissa ja raitiovaunuissa tarvittavia järjestelmiä ja laitteita, testattuna ja asennusvalmiina. Olemme mm. purkaneet ja päivittäneet metro-ohjaamokonseptin suunnittelusta asennukseen. Räätälöimme ratkaisun aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hyödyt raideliikenneteollisuuden toimijoille

Vankka osaamisemme mekaniikka- ja sähkövalmistuksessa, korkea laatutasomme ja pitkä kokemuksemme raideliikenteen projekteista takaavat vaativimpienkin projektien toteuttamisen. Siinä missä isommat toimijat ovat usein jäykkiä eivätkä pysty taipumaan kaikkiin asiakastarpeisiin, Promecon perheyrityksessä kaikki lähtee asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista. Olemme rakentaneet luottamusta moniin vaativiin asiakkaisiin vuosien varrella ja onnistuneet siinä.

Kun teemme koko projektin alusta loppuun omassa tehtaassamme, pystymme varmistamaan kustannustehokkaan ja sujuvan toimituksen. Asiakkaamme saa yhden yhteyshenkilön, joka pitää kaikki langat käsissään. Välikäsien puuttuminen takaa avoimuuden ja luotettavuuden.

Olemme täällä auttamassa asiakkaitamme toteuttamaan raideliikenneteollisuuden projektinsa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.