marine power cabinet

Tuotteet

Meriteollisuuden sähkönjako

Promeco toimittaa sähkökeskusratkaisuja alusten sähkönjakeluverkkoon, propulsioon sekä muihin käyttökohteisiin.

Meriteollisuuden sähkönjako

Promeco toimittaa sähkökeskusratkaisuja alusten sähkönjakeluverkkoon, propulsioon sekä muihin käyttökohteisiin. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti eri kokoisissa aluksissa pienistä hinaajista suuriin luksusristeilyaluksiin, tutkimusaluksiin, jokialuksiin, jäänmurtajiin, rahtilaivoihin, öljytankkereihin, lauttoihin, huviveneisiin ja monitoimialuksiin.

Palvelumme sisältää kaiken suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon sekä ylläpitoon. Voimme toimittaa sähkökeskusratkaisuja enintään 1000 V jännitteellä.

Tulevaisuuden sähkönjakoratkaisut

Sähkökeskuksen ensisijainen tehtävä on varmistaa sähkönjakelu aluksen sähköverkossa. Se ohjaa ja suojaa sähköverkkoa ja generaattoreita kaikissa toimintatiloissa, ja jakaa eri puolilla alusta tuotetun sähkötehon aluksen erilaisiin sähkötarpeisiin.

Modernit ja digitalisoidut tuotteemme takaavat tehokkaan ja saumattoman toiminnan. Digitalisoitu sähkökeskus voi esimerkiksi tuottaa alustavaa tietoa huoltotarpeista ja mahdollistaa siten ennaltaehkäisevän huollon. Ennalta suunniteltu ja ajoitettu huolto minimoi alusten toiminnan ja kustannusten häiriöt.

power distribution

Sähkönjakelun hybridiratkaisut

Nykyinen kiristynyt kilpailu- ja päästötilanne korostavat hybridiratkaisujen merkitystä meriteollisuudessa.

Me Promecolla haluamme olla edelläkävijöitä kehittämässä tuotteitamme ympäristöystävällisemmiksi ja digitaalisemmiksi.

Toimittamalla tuotteita hybridiratkaisuihin (esim. LNG-, sähkö- ja akkukäyttöiset alukset) voimme entisestään lisätä tehokkuutta, tuottavuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Korkeatasoista palvelua

Pyrimme tekemään asiakkaidemme päätöksistä helpompaa ja yksinkertaisempaa. Voimme toimittaa koko aluksen sähkönjakeluratkaisun yhdellä tilauksella. Kun olemme selvittäneet asiakkaan vaatimukset, suunnittelemme ja toteutamme osaamistamme hyödyntämällä ratkaisun, joka täyttää nämä tarpeet täysin.

Kehitämme ammattitaitoamme jatkuvalla koulutuksella. Seuraamme alan trendejä ja kehitystä ja ehdotamme uusimpia ratkaisuja asiakkaillemme yhdessä teknologiakumppaneidemme kanssa. Kokonaisuuden hallinta on voimavara, joka tuo asiakkaillemme merkittäviä etuja.

Tuotteemme, kokemuksemme ja toimintatapamme sopivat parhaiten palvelemaan telakoiden sekä integraattoreiden tarpeita vaativissa ympäristöissä.

Meriteollisuuden luokitusviranomaiset

Promeco tekee yhteistyötä kaikkien maailmanlaajuisesti tunnettujen merenkulun luokituslaitosten kanssa.

Promecolla on myös DNV-GL- ja Bureau Veritas -standardien itseluokitteluoikeus meriteollisuudessa.

Miksi Promeco?

  • Älykkäät ja kustannustehokkaat ratkaisut
  • Avaimet käteen -toimitukset
  • Itseluokitusoikeudet
  • Digitaaliset ratkaisut
  • Ylläpidettävyys
  • Kokonaisuuden hallinta
  • Kerro tarpeistasi, me hoidamme loput!

Katso videolta asiakasreferenssi, jonka ABB on tehnyt meriteollisuuden ratkaisuistamme!