Aurora-Botnia-Copyright-Wasaline-1500x430

Toimialat

Meriteollisuus

Meri- ja offshore-teollisuuden sähkönvalmistus

Turvallisuus on Promecolle ykkösasia. Meri- ja offshore-teollisuuden sähköratkaisut lähtevät aina liikkeelle kohteen luokituslaitoksesta, jonka omistaja ja telakka ovat päättäneet. Kunkin kohteen turvallisuutta koskevat erityispiirteet on aina otettava huomioon. Vaatimukset ja määräykset vaihtelevat sen mukaan, onko kyseessä matkustaja-alus, lastialus vai esimerkiksi kalastusalus.

Valmistamme sähköratkaisuja kohteen sähköverkon ympärille asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme asiakkaalle aina ratkaisun, joka sopii kyseisen aluksen tarpeisiin ja toimintoihin.

Esimerkkejä sähkövalmistuksesta, jota toimitamme meri- ja offshore-teollisuudelle

Pienjännitejärjestelmät, pienjännitteiset pääkeskukset (enimmäiskoko 8500 ampeeria), jakelukeskukset, sähkökaapit, erilliset käynnistimet, moottorin ohjauskeskukset.

Mekaaninen rakentaminen meri- ja offshore-teollisuudessa

Meri- ja offshore-teollisuuden mekaaniset ratkaisut liittyvät usein runkoelementteihin ja esimerkiksi moottoriympäristön eristämiseen. Hyödynnämme tämän teollisuuden alan mekaanisessa rakentamisessa 1–15 mm ohutlevyä, jonka materiaali on joko alumiinia, ruostumatonta terästä tai rakenneterästä. Nämä materiaalit soveltuvat hyvin nykyaikaiseen laivanrakennukseen keveytensä ja kestävyytensä vuoksi. Sähköratkaisuissa käytämme myös kuparia.

Huippuluokan työkalumme pystyvät työstämään metallilevystä mitä tahansa rakenteita meri- ja offshore-teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Pystymme käsittelemään suuria, noin neljän metrin pituisia kappaleita tuotantohalleissamme. Tämän ansiosta voimme rakentaa myös isompia elementtejä esimerkiksi laivoihin.

Mekaanisia rakenteita, joita toimitamme meri- ja offshore-teollisuudelle

Suojaus, eristys ja tuet moottoriympäristöihin, päästöjenrajoituslaitteisiin, hydraulisiin ja pneumaattisiin koneisiin.

Wasaline_vesillelasku-_-Copyright-Wasaline-1024x682

Kokonaispalvelua meri- ja offshore-teollisuudelle

Promecon oman mekaniikka- ja sähkövalmistuksen lisäksi tarjoamme meri- ja offshore-teollisuuden asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisratkaisuja, joissa hyödynnämme globaalia alihankintaverkostoamme. Jos esimerkiksi suuren risteilyaluksen konehuone on turvallisuussyistä eristettävä, pystymme toteuttamaan nykyaikaisen palontorjunnan, joka täyttää kyseisen aluksen turvallisuusmääräykset. Puramme vanhan ja asennamme uuden sen tilalle.

Kun asiantuntijamme ovat mukana jo projektin auditointivaiheessa, voimme taata tuotteen valmistettavuuden alusta alkaen. Mietimme optimaalista toteutusta, skannaamme tilan modernilla 3D-skannerillamme, valmistamme tuotteeseen liittyvät mekaaniset ja sähköiset osat ja kokoamme valmiin ratkaisun asennusvalmiiksi yksiköksi. Tarvittaessa huolehdimme myös asennuksesta ja testauksesta, jolloin asiakkaan tarvitsee vain painaa käynnistyspainiketta.

Hyödyt meri- ja offshore-teollisuudelle

Suuremmissa meri- ja offshore-projekteissa erilaisia palveluita on usein hankittava useilta eri yrityksiltä, mikä rasittaa projektitiimejä. Promeco helpottaa projektien toteuttamista toimittamalla kaiken sähköiseen ja mekaaniseen valmistukseen liittyvän samalta luukulta. Tämä tuo yrityksille huomattavaa kustannustehokkuutta ja takaa tasaisen laadun.

Korkea laatutasomme ja pitkä kokemuksemme meri- ja offshore-teollisuuden projekteista takaavat vaativimpienkin projektien toteutuksen. Kokomme ansiosta pystymme kuitenkin myös venymään asiakkaamme tarpeiden mukaan, toisin kuin suuremmat toimijat. Promecon perheyrityksessä kaikki lähtee asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista. Olemme rakentaneet luottamusta moniin vaativiin asiakkaisiin vuosien varrella ja onnistuneet siinä.

Olemme täällä auttaaksemme asiakkaitamme toteuttamaan meri- ja offshore-teollisuuden projektinsa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Friction stir welding