5.2.2024 Promeco Group Oy

Promeco saa UL508A-sertikaatin tehostetulle sähkökaappien valmistukselle 

UL508A-sertikaatti

Promeco on ylpeä voidessaan ilmoittaa onnistuneesta UL508A-sertifikaatin saavuttamisesta Puolan yksikössään. Tämä on merkittävä käännekohta yrityksemme historiassa ja tuo monia etuja sekä Promecolle että arvostetuille asiakkaillemme. 

UL508A-sertifikaatti antaa Promecolle oikeuden valmistaa sähkökaappeja Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoiden vaatimusten mukaisesti. Sertifikaatti vastaa yrityksen sitoutumista jatkuvaan kehitykseen ja vahvistaa kasvumahdollisuuksiamme. Sen ansiosta voimme laajentaa palveluvalikoimaamme uusille markkinoille. 

Päätöksemme sertifikaatin hakemiseen perustuu strategiseen arvioon markkinoiden kysynnästä, ja sitoumukseemme täyttää alan kehittyvät standardit. Ratkaiseva hetki koitti tarjouspyynnön aikana, jossa vaadittiin kytkinjärjestelmän kokoamista UL508A-sertifikaatin mukaisesti. Tunnistimme sertifikaatin kasvavan merkityksen alalla, ja ryhdyimme mukauttamaan Puolan yksikköämme UL-standardien mukaisiksi. 

Promeco Puolan yksikkö suoritti kattavan auditointi- ja koulutusprosessin varmistaakseen saumattoman siirtymisen UL508A-sertifikaatin vaatimuksiin. Prosessiin sisältyi syvällinen tutustuminen UL-normeihin ja -vaatimuksiin, mikä toi esiin eroavaisuudet tuttujen standardien ja UL:n määrittelemien standardien välillä. Koulutus antoi tiimille valmiudet ymmärtää UL-määrityksiä, löytää olennaista tietoa ja kehittää tuotteidemme teknistä dokumentaatiota. Prosessi huipentui Manufacturer Technical Representative (MTR) -tenttiin, jonka Promecon kaksi työntekijää suoritti verkossa vahvistaen osaamisensa UL508A-standardeista.  

UL508A-sertifikaatti tarjoaa etuja Promecolle ja sen asiakkaille. Kykymme valmistaa sähkökaappeja UL-standardeja noudattaen mahdollistaa meille monipuolisempien palvelujen tarjoamisen asiakkaillemme. Asiakkaiden ei enää tarvitse hakea vaihtoehtoisia toimittajia UL-standardeja vaativiin projekteihin, sillä Promecosta on tullut luotettava ja monipuolinen toimittaja. Se yksinkertaistaa hankintaprosessia asiakkaille, jotka tuntevat jo yrityksemme ja tuotteidemme laadun. 

UL508A-sertifikaatti on Promecon kehityksen ja kasvun kulmakivi. Täyttämällä Yhdysvaltain ja Kanadan markkinoiden tiukat standardit Promeco vahvistaa asemaansa luotettavana ja innovatiivisena kumppanina asiakkaille, jotka etsivät korkealaatuisia sähkökaappiratkaisuja. Sertifiointi korostaa sitoutumistamme jatkuvaan kehitykseen.