10.10.2023 Promeco Group Oy

Promecolle tunnustus Suomen Nuorkauppa- kamarit ry:n ”International Employer of the Year 2023” -kisassa! 

Promeco Awarded in the "International Employer of the Year 2023" Contest by Finland's Junior Chamber International

Voitimme Suomen Nuorkauppakamarit ry:n arvostetun ”International Employer of the Year” -tunnustuksen vuodelle 2023 Pohjois-Satakunnassa. Kilpailussa etsittiin suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita, jotka ovat onnistuneesti rekrytoineet ja säilyttäneet palveluksessaan maahanmuuttajia ja kansainvälisiä osaajia. 

Taustaa kilpailusta 

Kilpailu käynnistettiin vuonna 2021 JCI Unitedin toimesta. Tuolloin keskityttiin etsimään Pirkanmaan alueen kansainvälisintä työnantajaa. Tänä vuonna Suomen Nuorkauppakamarit ry järjesti kilpailun koko Suomen mittakaavassa toista kertaa. Kilpailulla pyritään kannustamaan suomalaisia yrityksiä hyödyntämään ulkomaalaista osaamista, joka on avainasemassa Suomen tulevan talouskasvun kannalta. 

Miksi meidät valittiin? 

Raatia vakuutti erityisesti pitkäjänteinen strategiamme, jolla pyrimme ratkaisemaan työvoimapulan. Tarjoamme suomen- ja englanninkieliset koulutukset uusille työntekijöillemme ja olemme sitoutuneet pitkäjänteisesti tavoitteisiimme. Tämä näkyy myös henkilökuntamme omassa sitoutumisessa, mistä meitä kiitettiin erityisesti. 

Tulevaisuuden näkymät 

Tunnustus vahvistaa uskoamme siihen, että olemme oikealla tiellä kehittäessämme monimuotoista ja kansainvälistä työyhteisöä. Tulevaisuudessa aiomme jatkaa samalla linjalla, edistämällä monimuotoisuutta ja kansainvälisyyttä osana yrityskulttuuriamme. 

Kiitos Suomen Nuorkauppakamarit ry:lle tästä hienosta tunnustuksesta, ja suurkiitos myös koko henkilökunnallemme, joka tekee tämän mahdolliseksi joka päivä. 

Tiedustelut ja lisätiedot: 

Ville Ritakorpi 
CEO 
Ville.Ritakorpi (@) promeco.fi 

Lisätietoa Suomen Nuorkauppakamarit ry:n ”International Employer of the Year” -kilpailusta löydät täältä