Työpaikat

Hanki itsellesi ammatti oppisopimuksella!

Kiinnostaako sinua hankkia itsellesi ammatti oppisopimuksella? Tai oletko esimerkiksi 3. vuoden opiskelija ja haluat suorittaa opinnot loppuun työpaikalla?

Käytännössä oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työnantaja tukee työntekijän kouluttamista alalle. Työpaikalla sinua ohjaa työpaikkaohjaaja. Opit työtehtävissä ammatissa vaadittavia taitoja ja vastuu kasvaa kokemuksen mukaan.

Oppisopimuksen kesto on yksilöllinen ja se riippuu aikaisemmista opinnoistasi ja suoritettavasta tutkinnosta.

Promecolla oppisopimuksella suoritettavat tutkinnot

Kiinnostaako sinua esimerkiksi automaatioasentajan, koneasentajan, koneistajan, levyseppähitsaajan tai särmääjän työt? Meillä voit suorittaa oppisopimuksella esimerkiksi kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon.

Oppisopimuspaikkoja on Kankaanpään ja Vaasan tehtaillamme.

Oppisopimuksen hyödyt

  • Oppisopimusopiskelijana olet myös työntekijä, ja saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
  • Kerrytät myös arvokasta työkokemusta ja pääset näyttämään työnantajalle kykysi ja luomme yhdessä pohjaa työsuhteen jatkumismahdollisuuksille.
  • Saat tutkinnon suoritettua käytännönläheisesti työn ohessa. Tutkinto antaa saman pätevyyden kuin koulussa suoritettu tutkinto.

Oppisopimuksen osapuolet

Sen lisäksi, että tulet meille töihin tarvitset oppilaitoksen, jossa suoritat osan koulutukseen kuuluvista opinnoista. Opintoja voi olla oppilaitoksessa esimerkiksi parina päivänä kuukaudessa.

Meillä on hyvät yhteydet alueen kouluihin ja teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa.

Lisäksi kuviossa on mukana myös Oppisopimustoimija, joka järjestää mm. sopimusasiat. He kertovat lisää myös yleisesti oppisopimusasioista. Lisätietoja saat koululta tai sivulta: https://oppisopimus.fi/hae-lahin-oppisopimustoimisto/

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko, ota yhteyttä ja jutellaan lisää mahdollisuuksista. Kerro meille esimerkiksi, mistä opinnoista olet kiinnostunut ja millaista koulutusta sinulla on ennestään.

Lisätietoja: Susanna Vuorenmaa, susanna.vuorenmaa@promeco.fi

Lisätietoja yleisesti oppisopimuksesta: https://oppisopimus.fi/opiskelijalle/oppisopimuskoulutus/


Meille jokainen työntekijä on tärkeä ja moni on aloittanut uransa meillä harjoittelun tai opinnäytetyön kautta. Tutustu työntekijätarinoihimme.