Tuotteet

Lämpöeristeet

Promecon lämpö- ja muut suojaeristeet valmistetaan lämmönkestävästä teräslevystä ja lämmöneristysmateriaaleista. Näiden paneelien valmistus on Promecon ydinosaamista. Tarjoamme eristysratkaisuja ja helppoutta asiakkaalle vuosikymmenten kokemuksella.

Miksi lämpöeristeitä tarvitaan?

Promecon eristepaneelit on suunniteltu eristämään äärimmäistä lämpöä ja alentamaan pintalämpötiloja tulipalon estämiseksi. Moottorin ympärillä lämpötilat ovat yleensä vaarallisen kuumia, jolloin tulipalon riski kasvaa. Moottorin pakojärjestelmän kuumimmat lämpötilat voivat nousta jopa 600 celsiusasteeseen.

Matkustaja-alusten paloturvallisuusmääräykset SOLAS (Safety Of Life At Sea) edellyttävät, että alusten öljyputket suojataan ja tarkastetaan säännöllisesti, jotta vältetään mahdollisten vuotojen roiskuminen kuumille pinnoille. Käytännössä suojaaminen tarkoittaa kaikkien konehuoneessa olevien kuumien pintojen peittämistä ja eristämistä. Eristys tarvitaan kaikille pinnoille, joiden lämpötila ylittää 220 astetta.

Missä Promecon lämpöeristeitä käytetään?

Promecon eristysratkaisut soveltuvat kaikkialle, missä lämpötilan vaihtelu aiheuttaa turvallisuus- tai teknisiä ongelmia. Suurin käyttöalue ovat meriteollisuuden ja voimalaitosten konehuoneet. Eristystä tarvitaan esimerkiksi pakokaasujärjestelmissä ja turboahtimissa, sillä niissä lämpötilat voivat nousta jopa 600 celsiusasteeseen.

Eristeitä voidaan käyttää esimerkiksi

  • matkustaja-aluksissa
  • moottoreiden pakokaasujärjestelmissä
  • turboahtimissa

Tarjoamme palveluitamme maailmanlaajuisesti. Kasvavien turvallisuusmääräysten ja ympäristöystävällisten ratkaisujen kysynnän vuoksi tämä on yksi Promecon kasvualoja.

Miten Promecon lämpöeristeet toimivat?

Lämmöneristyspaneelit vähentävät lämpöenergian siirtymistä alueelta toiselle. Ne pitävät moottorin pakojärjestelmän suljettuna niin, että eristeiden ulkopinnan lämpötila laskee vaaditulle tasolle.

Eristystekniikat vaihtelevat vaatimusten mukaan. Käytämme yleensä sandwich-rakennetta, jossa eristemateriaali asetetaan kahden peltilevyn väliin.

Turvallisuus on meillä aina etusijalla, ja käytämme tuotannossamme vain sertifioituja korkealaatuisia tuotteita.

Miten Promeco erottuu kilpailijoista?

Promecolla on pitkä historia lämpöeristeiden suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa. Pystymme hoitamaan vaativatkin avaimet käteen -projektit. Loppuasiakkaitamme ovat suuret laivayhtiöt, kuten Carnival ja Royal Caribbean Cruise Lines.

Laaja palveluvalikoimamme on suuri etu markkinoilla, sillä voimme olla samanaikaisesti nopeita ja joustavia. Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisut alkaen T&K- ja suunnittelutoiminnasta aina maailmanlaajuisiin kattaviin asennus- ja elinkaaripalveluihin.

Meillä on asiantuntemusta, kokemusta sekä huippuluokan suunnittelu- ja valmistustekniikkaa, joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita, laadukkaita ja SOLAS-yhteensopivia ratkaisuja, jotka täyttävät kaikki asiakkaiden vaatimukset.

Miksi Promeco?

  • laajan valikoiman palveluita
  • avaimet käteen -ratkaisut
  • maailmanlaajuiset asennus- ja elinkaaripalvelut