Menesty ratkaisujemme avulla

Räätälöimme asiakkaidemme tarpeisiin erilaisia sähköteknisiä ja mekaanisia laitteistoja ja kokoonpanoja sekä niihin liittyviä palveluja tehokkaasti, asiantuntevasti ja joustavasti.

Tuotantoteknologiat

Erityisiin tuotantoteknologioihimme kuuluvat:

  • Kitkahitsaus pyörivällä työkalulla
  • Keskikokoisten alumiini- ja teräsrakenteiden hitsaus, esim. MIG/TIG ja robotti
  • Laserleikkaus
  • Taivutus
  • Pehmyt eristeiden valmistus
  • Erilaiset liitosmenetelmät, esim. niittaus, toksaus ja liimaus.

Lue lisää tuotantosertifikaateistamme täältä.

Palvelut

Tarjoamme asiakkaille räätälöityjä kokonaisratkaisuja teknisestä suunnittelusta ja testauksesta asennukseen ja elinkaaripalveluihin asti. Palvelumme kattavat niin avaimet käteen -ratkaisut kuin yksittäiset erikoisratkaisut – ja kaiken siltä väliltä. Huipputason tuotannon lisäksi tarjoamme myös kattavia tukipalveluja. Voimme laatia kehittyneitä ratkaisuja ja tehdä räätälöityjä toimituksia juuri omien tarpeidesi mukaisesti. Tuotannon lisäksi tarjoamme sinulle muun muassa seuraavia palveluja:

Toimitusten ja kustannusten hallinta

Asiakkaamme saavat käyttöönsä kattavan maailmanlaajuisen toimittajaverkostomme ja toimitusten hallintapalvelun, joiden avulla kokoonpanojen ja rakenteiden komponenttien kustannukset pysyvät kurissa. Olemme valmistaneet sähkökokoonpanoja jo useiden vuosien ajan. Siksi osaamme valita juuri oikeat komponentit omaan projektiisi.

Tekninen suunnittelu ja projektinhallinta

Suunnittelu- ja projektihallinnan palvelumme kattavat mekaaniset ja sähkötekniset ratkaisut, asiakkaan tuotekehitystuen ja valmistettavuuden suunnittelun – mukaan lukien laskelmat, prototyyppien valmistuksen ja testauksen.

Laaja kokemuksemme suunnittelu- ja analysointityökaluista sekä asiantuntemuksemme valmistettavuudesta – takaa, että toimittamamme ratkaisut ovat turvallisia, luotettavia ja käyttötarkoitukseensa sopivia järjestelmien koko elinkaaren ajan. Laadimme käytettävyysselvityksiä, konsepti- ja teknisiä suunnitelmia ja yksityiskohtaisia piirustuksia kehittyneellä 3D-suunnitteluohjelmistolla. Käytössämme on myös huippukehittyneitä, kontaktittomia laserkuvauslaitteistoja ja -ohjelmistoja, joiden avulla jokainen asiakas saa erittäin tarkkoja kuvaustietoja suunnittelutyön tueksi.

Tehokas projektinhallinta auttaa projektien valvomisessa ja toteuttamisessa. Projektinhallinnassa keskitymme kustannuksiin, tehokkaaseen dokumentointiin, tiedonhallintaan ja riskien minimointiin. Mikä tärkeintä, kiinnitämme aina erityistä huomiota turvallisuuteen, määräysten noudattamiseen ja laatuun – juuri tarpeiden mukaan.

Testaus ja luokitus

Promeco on vahva meri- ja offshore-teollisuuden erikoisasiantuntija. Alan maailmanlaajuiset markkinajohtajat, kuten Rolls Royce, Wärtsilä ja ABB, ovat jo pitkään luottaneet kykyymme toimittaa järjestelmiä, jotka täyttävät tai jopa ylittävät alan vaatimukset.

Asiakkaidemme meriteollisuudelle toimittamien järjestelmien luokituksen yhteydessä meidät on valtuutettu tekemään virallisia testejä ja tarkastuksia ilman ulkopuolisen sertifioijan läsnäoloa. Tämän oikeuden Promecolle on myöntänyt sekä Det Norske Veritas (DNV) että Bureau Veritas. Itse asiassa Promeco oli Suomen ensimmäinen sähköteknisten järjestelmien valmistaja, jolle tämä oikeus myönnettiin.

Monipuolisten resurssien ja laaja-alaisen osaamisen ansiosta voimme myös tehdä kattavia lämpötestejä ja mittauksia asiakkaidemme puolesta.

Asennukset

Kokeneet asennustiimimme antavat asiakkaille asiantuntevaa tukea ratkaisujen käyttöönotossa. Asennustiimi kootaan kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Yleensä tiimi koostuu tiiminvetäjistä ja asiantuntevista huoltoteknikoista, jotka ovat jo vaativien töiden konkareita.

Tuotetuki

Tarjoamme tarvittaessa varaosien ja huoltopakettien logistisia palveluja sekä käyttövalmiita jälkiasennuspaketteja. Voimme myös järjestää käyttäjäkoulutusta käyttöönottovaihetta varten.