7.10.2022 Promeco Group Oy

Avasimme uuden tehtaan Puolassa

Olemme ottaneet käyttöön uudet tuotantotilat mekaniikka-asennuksille Puolan Strzebielinossa. Uudessa tehtaassa on 1100 neliötä ja se mahdollistaa mekaniikkakokoonpanon läpimenon kaksinkertaistamisen. Sähkökokoonpano tapahtuu edelleen Goscicinossa.

Lisätilojen lisäksi uudessa tehtaassa panostettiin varastohenkilöstön tietotaitoon sekä materiaalin hallintaprosessiin. Komponentit on nyt mahdollista varastoida tehtaassa tuoteperheittäin. Tuoteperheiden visuaaliseen ilmeeseen ja sijoitteluun varastossa on kiinnitetty huomiota, jolloin tarvittavien komponenttien keräilyn on mahdollisimman tehokasta.

– Markkinatilanteesta johtuva komponenttipula aiheutti meille sen, että tilat täyttyivät tehtaassa arvioitua nopeammin. Uusi, selkeä ja organisoitu varasto nopeuttaa merkittävästi tuotteiden valmistusta, toimitusjohtaja Marica Kilponen uskoo.

Promecon tilauskanta on vahva. Näkymät ovat hyvät, vaikka markkinoilla näkyykin jo epävarmuutta. Energiamarkkinoiden tarve näkyy hyvänä tilauskantana koneenrakennuksen ja Marine-projektien osalta. Viime vuoden vahva kasvu jatkuu myös ensi vuonna. Uuden tehtaan tuoma valmistuskapasiteetin nosto mahdollistaa kasvun myös jatkossa.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]