16.5.2024 Promeco Group Oy

Luo monipuolinen ura kansainvälisessä työympäristössä: tutustu Promecon kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksiin

Promeco on tunnettu sähkömekaanisten järjestelmien toimittaja, jolla on kolme toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Yli 40 vuotta sitten perustettu perheomisteinen yritys korostaa asiakaskeskeisyyttä ja vankkaa kokemusta. Kansainvälisenä organisaationa tarjoamme näköalapaikan alalle sekä arvokasta kokemusta ja mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen.

Hakeminen Promecolle

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tehtäväkohtaisesti verkkosivuillamme. Mikäli paikkoja ei ole avoinna juuri sillä hetkellä, voit aina lähettää avoimen hakemuksen. Kuulemme mielellämme lisää vahvuuksistasi ja kiinnostuksen kohteistasi Mainitse myös hakemuksessasi, millaisesta tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Rekrytoinnit toteutetaan pääsääntöisesti yhteistyössä kumppanimme kanssa. Yhteistyökumppanimme vastaa hakemusten käsittelystä ja antaa lisätietoja avoimista paikoista ja niihin liittyvistä tehtävistä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana saadaksemme selkeän kokonaiskuvan hakijoiden osaamisesta ja soveltuvuudesta haettavaan tehtävään. “Arvostamme hakijan oma-aloitteisuutta, ja tutustumista yritykseen ja haettavaan työtehtävään ennakkoon”, Promecon HR-Manager Jonna Ylipaasto sanoo.

Työmahdollisuudet

Promeco tarjoaa kesätyöntekijöille ja harjoittelijoille monipuolisia tehtäviä, kuten kojeistoasennusta ja tehtaan kokoonpanotöitä. Osaamisen karttuessa sinulla on mahdollista päästä vaativampiin tehtäviin. Promecon tuotantopäällikkö Mika Kalli aloitti työuransa Promecolla 11 vuotta sitten työharjoittelijana ja kesätyöntekijänä, ja on edennyt monien vaiheiden kautta tuotantopäällikön tehtäviin. Lue Mikan uratarina täältä.

Ylipaasto korostaa, että hakijan innokkuus ja asenne ratkaisee: “Meille on tärkeää, että hakija pystyy osoittamaan, miksi meidän kannattaa palkata juuri hänet. Tuleviin työtehtäviin tarjoamme kattavan perehdytyksen. Aina on saatavilla tukea työkavereilta ja esihenkilöiltä.”

Promeco tarjoaa opiskelijoille paljon muutakin kuin vain kesätyön. Töitä voi jatkaa kesän jälkeen osa-aikaisesti opintojen ohessa, sekä toimia tuuraajana hiihto-, syys- ja joululomien aikaan. “Tarjoamme mielellämme esimerkiksi määräaikaisen työsopimuksen, jos kesätyö on sujunut hyvin ja tekijä osoittaa soveltuvuutensa tehtävään”, Ylipaasto toteaa ja jatkaa: “Aina kannattaa mainita omista uratoiveistaan, jolloin voimme yhdessä miettiä sopivan ratkaisun.”

Työympäristö ja -kulttuuri

Promeco on Kankaanpään mittakaavassa iso kansainvälinen toimija. “Meillä pääsee seuraamaan ison organisaation toimintaa lähietäisyydeltä, miten esimerkiksi yrityksen vastuullisuusarvot vaikuttavat vaikkapa kansainvälisten rahtialusten sähkömekaanisten kokoonpanojen rakentamiseen”, Ylipaasto sanoo.

Monikulttuurinen työympäristö antaa näköalapaikan alalle ja mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen. “Työnantajana olemme sitoutuneet työntekijöidemme hyvinvointiin ja oman ammattitaidon kehittämiseen tarjoamalla monipuolisia tehtäviä työntekijän osaamisen, kokemuksen ja toiveet huomioiden.”, Ylipaasto kertoo.
“Mukava työpaikka, mukavat työkaverit ja mukava työilmapiiri”, tuotantopäällikkö Mika Kalli summaa kysyttäessä, miksi työharjoittelu- tai kesätyöpaikkaa kannattaisi hakea Promecolta.

Promecolla kesätyö tai harjoittelu on mahdollisuus kasvaa, oppia ja kehittyä osana vastuullista ja arvostettua yritystä. Monipuoliset uramahdollisuudet ja sitoutuminen työntekijöiden hyvinvointiin tekevät Promecosta ihanteellisen paikan nuorille ammattilaisille aloittaa tai edistää uraansa.