22.3.2022 Promeco Group Oy

Aloita työura Promecolla: katso opinnäytetöiden aiheet

oppilaitosyhteistyö

Lähenevätkö opinnot loppuaan? Haaveena huipputyöpaikka kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä?

Promeco toimittaa huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja omien alojensa markkinajohtajille. Yli 40 vuotta sitten perustettu Promeco on asiakaslähtöinen, perheomisteinen yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa kolmessa toimipaikassa Suomessa ja Puolassa. Palvelemme maailmanlaajuisesti esimerkiksi seuraavia toimialoja:

  • Meriteollisuus ja offshore
  • Raideliikenneteollisuus
  • Valmistava teollisuuden laitteistot
  • Voimalaitokset.

Tutustu opinnäytetyöaiheisiimme:

Opinnäytetyön aihe:

Asiakaskannattavuuden seurannan työkalut

Seuraamme säännöllisesti kannattavuutta asiakkaittain, jotta voisimme kehittää toimintaamme. Tämä edellyttää liikevaihdon ja siihen kohdistuneiden kustannusten mittaamista. Kustannukset jaetaan suoriin ja välillisiin, sekä aiheutumisen perusteella asiakkaittain.

Haemme nyt Promecolle opiskelijaa tekemään tähän selvitystä ja kehittämään työkalua, jolla asiakaskannattavuutta voidaan mitata säännöllisesti ja helposti.

Toivomme sinulta:

  • Office-työkalujen osaamista
  • ERP- ja PowerBi-järjestelmien hallintaa
  • ymmärrystä yrityksen kustannusrakenteesta sekä laskentatoimesta.

Promecolla sinut otetaan vastaan avosylin, ja saat koko tiimin tuen työllesi. Kiinnostuitko tästä opinnäytetyöstä?

Ota yhteyttä:
Ville Ritakorpi, Myynti- ja markkinointijohtaja
viille.ritakorpi@promeco.fi

Opinnäytetyön aihe:

Kiinteistöhuollon suunnitelman laatiminen & ohjelman käyttöönotto

Haemme nyt opiskelijaa tekemään opinnäytetyönä kiinteistöhuollon suunnitelmaa. Tehtävänäsi on koota Kankaanpään yksiköiden kiinteistöihin ja niiden huoltoon liittyvät asiat yhteen paikkaan ja laatia näiden tietojen perusteella suunnitelma huolloista ja tarkastuksista. Suunnitelman mukaiset toimenpiteet viedään myös tähän tarkoitukseen olevaan ohjelmistoon.

Opinnäytetyön ohjaajana toimii toimitusjohtaja tiiviissä yhteistyössä eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa. Pääset tutustumaan monialaiseen tuotantoympäristöön ja sen kiinteistöilleen asettamiin vaatimuksiin, sekä luomaan siitä selkeää kokonaisuutta.

Toivomme sinulta uteliasta, oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa otetta, kiinteistöhuoltoon liittyvien asioiden tuntemusta, Office työkalujen käyttökokemusta. Kiinnostuitko tästä opinnäytetyöstä?

Ota yhteyttä:
Marica Kilponen, Toimitusjohtaja
marica.kilponen@promeco.fi

Opinnäytetyön aihe:

Taloushallinnon prosessien kuvaaminen

Haemme nyt opiskelijaa tekemään opinnäytetyötä, jonka aiheena on Promecon taloushallinnon prosessien kuvaaminen. Prosessien kuvaamisen tavoitteena on toimintatapojemme yhdenmukaistaminen, läpinäkyvyyden lisääminen sekä mahdollisten kehityskohteiden löytäminen.

Sinulla on tilaisuus päästä tutustumaan syvällisesti taloushallinnon prosesseihimme ja oppimaan työstä käytännössä. Tekemästäsi opinnäytetyöstä tulee olemaan suurta hyötyä tulevaisuuden kasvussamme. Kiinnostuitko tästä opinnäytetyöstä?

Ota yhteyttä:
Eero Haapa-aho, Talousjohtaja
eero.haapa-aho@promeco.fi

Meille jokainen työntekijä on tärkeä ja moni on aloittanut uransa meillä harjoittelun tai opinnäytetyön kautta. Tutustu työntekijätarinoihimme.